Oktatóhely

Ma a cég jelenleg 126 szakképzett dolgozót foglalkoztat, figyelemreméltó tudással rendelkező szakemberek, magasan kvalifikált mérnökök személyében.

Először 2011-ben fogalmazódott meg a gondolat, hogy ezt a központi tudást érdemes lenne továbbadni a fiatal generációnak. A cég még ebben az évben igényelte és meg is kapta géplakatosi szakterületen az engedélyt az oktatásra. Látva a remek eredményeket, a fiatalok versenyen való szereplését, folyamatokba való beintegrálódásukat, úgy döntöttek, hogy a növekedéssel, fejlődéssel párhuzamosan kibővítik a képzési repertoárt is. Ennek fényében 2013-ban már az elektromos szakembereiket is bekapcsolták a tudásátadási folyamatba és már a tanulószerződés mellett együttműködési megállapodással is foglalkoztattak diákokat. 2016-ban érkezett egy újabb mérföldkő a cég életében a megmunkáló központ létrejöttével, ami természetesen magával hozta a gépi forgácsolók, CNC gépkezelők, programozók oktatását is.

A Transmoduls Kft büszke rá, hogy 2017-ben hivatalos képzőhely már 9 területen: géplakatos, szerszámkészítő, ipari gépész, elektronikai műszerész, elektrotechnikus, elektronikai technikus, villanyszerelő, CNC gépkezelő és gépi forgácsoló szakmákban.

Idén nyáron 10 középiskolás-, és 10 egyetemista gyakornok fogja eltölteni szakmai képzését a cégnél. A Transmoduls Kft vallja, hogy az oktatásukkal a jövő nemzedékének igenis be tudja bizonyítani, hogy egy alapos szakmai tudással, a biztos jövőjüket építik a fiatalok Magyarországon.


Kamarai díjátadó