K+F projektmegvalósítás és technológiai, infrastrukturálisfejlesztés a Transmoduls Kft.-nél

SAJTÓKÖZLEMÉNY

GÉPI LÁTÁSÚ CELLÁKAT ÉPÍTETT MEG A TRANSMODULS KFT. K+F BERUHÁZÁS KERETÉBEN ÉS NÖVELTE GYÁRTÓ ÉS TERVEZŐKAPACITÁSÁNAK SZÁMÁT, TECHNIKAI FELTÉTELEIT

A Transmoduls Kft. 2012 októbere és 2014 októbere között 3 gépi látással rendelkező robotos cellát tervezett és kivitelezett. Jelen beruházás megvalósításához 183,01 millió forint támogatást vett igénybe. A fejlesztés kiegészült napenergia rendszer és egyéb ingatlanfejlesztési beruházásokkal, illetve tervező és gyártó berendezések, szoftverek beszerzésével.

A látás a legnagyobb teljesítményű érzékelés. A környezet érzékelése lehetővé tesz számos olyan mozgást, amelyet adott világunk szabályoz. Az ember, általában anélkül végzi mozgását igen nagy hatékonysággal, hogy pontosan értené, miként működik ez a folyamat. Nagyszámú kutató, mérnök, pszichológus közé álltak most a Transmoduls Kft. mérnökei és munkatársai, hogy megoldást találjanak a gépi vizuális érzékelés komplex problémájára.

A kitűzött cél megvalósítása során Gépi látású sorjázócellát, Gépi látású szerelőcellát és Gépi látású kísérleti robotcellát fejlesztett társaságunk. A fejlesztés eredményeként speciális gyártási szegmensekben megvalósult a gépi látás és mozgás összehangolása.

A K+F fejlesztésnek, az ingatlan beruházásnak, gyártást és tervezést segítő berendezések, szoftverek beszerzésének hatására társaságunk 79 munkahelyet tud megőrizni, és tovább új munkahelyeket teremt.

A projektről bővebb információt a www.transmoduls.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Telefon/fax: 88/577-999, fax: 88/577-988